Toimikunnat

Virtaako sinussa seura-aktiivin veri? Tutustu tästä eri aktiiviryhmiemme toimintaan!

Jyväs-Golf ry:n päivittäisen toiminnan pyörittämisestä vastaa henkilökunta toiminnanjohtajan johdolla,
mutta seuran jäsenistöstä koostuvien eri aktiiviryhmien intressien ja toiminnan kehittämiseksi jäsenistön
keskuudesta nimetään toimikuntia, jotka osallistuvat aktiivisesti omien intressiryhmiensä sekä yleisen
toiminnan kehittämiseen ja ylläpitämiseen. Seuran hallitus hyväksyy vuosittain toimikuntien esittämät
kokoonpanot, toimintasuunnitelmat ja -kertomukset, sekä ohjaa osan seuran varoista tukemaan näiden
toimintaa seuran taloudellisen tilanteen niin salliessa.

Toimikuntiemme toiminta pähkinänkuoressa:

SENIORITOIMIKUNTA

Jyväs-Golfin senioritoimikunta sunnittelee ja järjestää senioreille kohdennettuja eri muotoisia golftapahtumia, talviharjoittelua sekä opastusta golftaitojen, etiketin ja sääntötuntemuksen alueilla. Toimikunta ylläpitää yhteyksiä SGS:n toimintaan, osallistuu mahdollisuuksien mukaan sen alueelliseen ja valtakunnalliseen kilpailutoimintaan sekä järjestää ja ylläpitää ystävyysseurojen kesken kilpailutapahtumia sekä seuran omaa cup –sarjakilpailua. Toimikunta järjestää myös tutustumismatkoja koti- ja ulkomaisille golfkentille.

Tiedottaminen toiminnasta tapahtuu seuran nettisivuilla, sähköpostilla, tiedotteissa ja golfin ulkokauden käynnistyttyä myös senioreiden ilmoitustaululla.

Senioritoimikunnan kokoonpano
Pj. Juha Hård

JUNIORITOIMIKUNTA

Junioritoimikunta järjestää monipuolista toimintaa seuramme junioreille. Toimikunnassa suunnitellaan junioritapahtumia, harjoituksia, leirejä sekä pidetään huoli siitä että junioreiden on hyvä olla Sippulassa.

Junioritoimikunnan kokoonpano
Pj. Markku Karvonen
Kimmo Taskinen
Reetu Nieminen
Tapani Gadd 

KLUBITOIMIKUNTA

Klubitoimikunnan tehtävänä on luoda hyvää yhteishenkeä ja madaltaa kynnystä osallistua yhteiseen toimintaan, erityyppisiin tapahtumiin sekä kilpailuihin. Tavoitteena on myös kehittää ja edistää hyviä pelitaitoja ja golfkulttuuria sekä tutustuttaa eri pelimuotoihin.

 

Järjestämme tapahtumia teemoittain eri kohderyhmille. Suosituimpia tapahtumiamme ovat olleet Juhannuskisa ja Naisten brunssi. Kehitämme vuosittain tapahtumia jäsenten toiveiden mukaan. 

Uutena kaudella 2021 mm. Mentori-kierrokset, jotka on tarkoitettu uusille aloittaneille golffareille. Kierroksilla tutustumme pienessä porukassa peliin ja golfetiketteihin. Ja elokuussa puhallamme jälleen henkiin Elogisan. 

 

Tapahtumat, kilpailut ja koulutukset löytyvät Kilpailukalenterista. Ja ilmoittautumiset tapahtuvat yleensä NexGolfin kautta. 

 

Klubitoimikunnan jäseniä ovat pj. Annie Sivelä, Henna Simpanen, Tuire Liukkonen, Eija Broman sekä Ladykapteeni Satu Turunen. 

KENTTÄ- JA TALKOOTOIMIKUNTA

Tämän toimikunnan tehtävänä on järjestää ja koordinoida talkootapahtumia - useimmiten keväällä ja syksyllä - sekä ohjata ja valvoa kenttähenkilökunnan toimia kentän kuntoon ja pelattavuuteen liittyvissä toimenpiteissä. Seurassa työnjohdollinen vastuu kentändoidosta on kenttämestarilla. Seuran hallituksen edustajan tehtävänä toimikunnassa on toimia linkkinä hallituksen ja sitä kautta jäsenistön, toiminnanjohtajan ja kenttämestarin välillä kenttään ja sen kunnossapitoon liittyvissä asioissa.

Kenttä- ja talkootoimikunnan kokoonpano
Pj, Matti Berg 040 834 4756 matti.berg(a)elisanet.fi
Peetu Kaskari
Heikki Kosonen

TALOUSTOIMIKUNTA

Seuran taloustoimikunta toimii hallituksen alaisuudessa ja koostuu seuran hallituksen valitsemista henkilöistä. Toimikunta laatii seuran talousarvion ja yhteistyössä toiminnanjohtajan kanssa vastaa tämän toteutumisesta. Toimikunnan tavoite on myös tunnistaa liiketoiminnan tuottavuuden ja kehittämisen mahdollisuuksia, sekä ennakoida ja reagoida ajoissa kassatilanteen merkittäviin poikkeamiin. Toimikunta tekee myös mahdollisia sijoitus ehdotuksia hallitukselle seuran varojen ohjaamiseksi oikea aikaisiin, riskittömiin ja mahdollisimman tuottaviin sijoituksiin.

Taloustoimikunnan kokoonpano
Pj, Tero Matsinen
Sami Haapamäki
Kati Vartiainen
Tapani Gadd