Toimikunnat

Jyväs-Golf ry:n päivittäisen toiminnan pyörittämisestä vastaa henkilökunta toiminnanjohtajan johdolla,
mutta seuran jäsenistöstä koostuvien eri aktiiviryhmien intressien ja toiminnan kehittämiseksi jäsenistön
keskuudesta nimetään toimikuntia, jotka osallistuvat aktiivisesti omien intressiryhmiensä sekä yleisen
toiminnan kehittämiseen ja ylläpitämiseen. Seuran hallitus hyväksyy vuosittain toimikuntien esittämät
kokoonpanot, toimintasuunnitelmat ja -kertomukset, sekä ohjaa osan seuran varoista tukemaan näiden
toimintaa seuran taloudellisen tilanteen niin salliessa.

Toimikuntiemme toiminta pähkinänkuoressa:

SENIORITOIMIKUNTA

Jyväs-Golfin senioritoimikunta sunnittelee ja järjestää senioreille kohdennettuja eri muotoisia golftapahtumia, talviharjoittelua sekä opastusta golftaitojen, etiketin ja sääntötuntemuksen alueilla. Toimikunta ylläpitää yhteyksiä SGS:n toimintaan, osallistuu mahdollisuuksien mukaan sen alueelliseen ja valtakunnalliseen kilpailutoimintaan sekä järjestää ja ylläpitää ystävyysseurojen kesken kilpailutapahtumia sekä seuran omaa cup –sarjakilpailua. Toimikunta järjestää myös tutustumismatkoja koti- ja ulkomaisille golfkentille.

Tiedottaminen toiminnasta tapahtuu seuran nettisivuilla, sähköpostilla, tiedotteissa ja golfin ulkokauden käynnistyttyä myös senioreiden ilmoitustaululla.

Senioritoimikunnan kokoonpano
Pj. Raimo Tuimala / raimo.tuimala@gmail.com / 0405150313

JUNIORITOIMIKUNTA

Junioritoimikunta järjestää monipuolista toimintaa seuramme junioreille. Toimikunnassa suunnitellaan junioritapahtumia, harjoituksia, leirejä sekä pidetään huoli siitä että junioreiden on hyvä olla Sippulassa.

KLUBITOIMIKUNTA

Klubitoimikunnan tehtävänä on luoda hyvää yhteishenkeä ja madaltaa kynnystä osallistua yhteiseen toimintaan, erityyppisiin tapahtumiin sekä kilpailuihin. Tavoitteena on myös kehittää ja edistää hyviä pelitaitoja ja golfkulttuuria sekä tutustuttaa eri pelimuotoihin.

 

Järjestämme tapahtumia teemoittain eri kohderyhmille. Suosituimpia tapahtumiamme ovat olleet Juhannuskisa ja Aurinkoinen brunssi. Kehitämme vuosittain tapahtumia jäsenten toiveiden mukaan. 

 

Tapahtumat, kilpailut ja koulutukset löytyvät Kilpailukalenterista. 

Klubitoimikunnan kokoonpano:

Pj. Veli-Pekka Rossi 0445558000

Veli-Pekka Päivänen

Soile Ruohola

Väinö Tuononen

Kirsti Vänskä

 

KENTTÄTOIMIKUNTA

Tämän toimikunnan tehtävänä on järjestää ja koordinoida talkootapahtumia - useimmiten keväällä ja syksyllä - sekä ohjata ja valvoa kenttähenkilökunnan toimia kentän kuntoon ja pelattavuuteen liittyvissä toimenpiteissä. Seurassa työnjohdollinen vastuu kentändoidosta on kenttämestarilla. Seuran hallituksen edustajan tehtävänä toimikunnassa on toimia linkkinä hallituksen ja sitä kautta jäsenistön, toiminnanjohtajan ja kenttämestarin välillä kenttään ja sen kunnossapitoon liittyvissä asioissa.

Kenttätoimikunnan kokoonpano
Pj. Ilkka Mattila / 0405011142
Peetu Kaskari

Matti Berg
Heikki Kosonen

Timo Ristikivi

Tapani Gadd

TALOUSTOIMIKUNTA

Seuran taloustoimikunta toimii hallituksen alaisuudessa ja koostuu seuran hallituksen valitsemista henkilöistä. Toimikunta laatii seuran talousarvion ja yhteistyössä toiminnanjohtajan kanssa vastaa tämän toteutumisesta. Toimikunnan tavoite on myös tunnistaa liiketoiminnan tuottavuuden ja kehittämisen mahdollisuuksia, sekä ennakoida ja reagoida ajoissa kassatilanteen merkittäviin poikkeamiin. Toimikunta tekee myös mahdollisia sijoitus ehdotuksia hallitukselle seuran varojen ohjaamiseksi oikea aikaisiin, riskittömiin ja mahdollisimman tuottaviin sijoituksiin.

Taloustoimikunnan kokoonpano
Pj. Tero Matsinen / tero.matsinen@e-laki.fi / 0405047416
Kati Vartiainen
Tapani Gadd

KILPAILU- JA TASOITUSTOIMIKUNTA

Kilpailutoimikunta- ja tasoitustoimikunta vastaa seuran kilpailumääräyksistä ja kilpailukorvauksista. Toimikunta käsittelee tarvittaessa normaalista poikkeavia tasoitusten muutoksia. 

Kilpailu- ja tasoitustoimikunta järjestää seuran yleiset Mestaruuskilpailut.

Kilpailu- ja tasoitustoimikunnan kokoonpano

Pj. Ville-Veikko Tarkkanen
Heikki Kosonen
Tapani Gadd