Paikallissäännöt

JYVAS̈ -GOLF PAIKALLISSÄÄNNÖT 

VÄYLÄ 1

*Väylän vasemmalla oleva kivetty oja on kiinteä haitta ja pelaaja voi vapautua siitä ilman rangaistusta.

VÄYLÄ 2

*Viheriön vieressä oleva kylvetty alue on kunnostettavaa aluetta, josta pelaaminen on kielletty. Alueella on kaksi Drop Zone-aluetta, josta lähempänä palloa olevalta alueelta pelaaja saa jatkaa peliä ilman rangaistusta.

VÄYLÄ 8

*Väylän vasemmalla puolella kulkevan tien ja sivuvesiesteen välinen alue luokitellaan tieksi. Pelaaja saa ilman rangaistusta pudottaa pallon tieltä kentän puolelle. 

Väylä 9

*Uusi kylvetty alue väylällä on kunnostettavaa aluetta, josta ei saa pelata. Pelaaja voi vapautu alueelta ilman rangaistusta.

Kaikilla väylillä:

Kaikki kentällä olevat päällystetyt tiet ja polut ovat kiinteitä haittoja.

Kentällä olevat rakennukset, kuten vaylän 2 lato ja väylän 3 wc ovat kiinteitä haittoja.

Keltamustat 150m:n etäisyystolpat ovat liikuteltavia haittoja. Suorituksen jälkeen pyydetään pelaajia noudattamaan äärimmäistä tarkkuutta niiden takaisin laittamisessa. 

Kunnostettavaa aluetta ovat a) sinisin tolpin merkityt alueet, b) valkoisella spray-maalilla merkityt alueet ja c) sorapäällysteiset pinta-salaojat. 

Bunkkereissa olevat veden aiheuttamat syvät valumareunat ovat kunnostettavaa aluetta, josta pelaaja voi vapautua ilman rangasitusta säännön 16.1c nojalla.

Etäisyysmittarin käyttö on sallittua. 

Rangaistus paikallissäännön rikkomisesta: Reikäpeli reiän menetys. Lyöntipeli 2 lyöntiä. 

Huom! Annathan kenttätyöntekijöille työrauhan. Odota heidän merkkiään ennen jatkamista ja varmista ennen lyöntiäsi, että he ovat turvallisella etäisyydellä pelilinjaltasi. 

AIKATAULU - kulunut aika pelatun reiän jälkeen:

1. 18min

2. 36min

3. 50 min

4. 64min

5. 74min

6. 88min

7. 98min

8. 112min

9. 130min

Tavoiteaika 2h 10min.

Terveisin Jyväs-Golf ry:n kenttätoimikunta