Kapteenien keväinen tiedote

20.4.2021

Kapteenien keväinen tiedote☀️
Pitkän koronatalven jälkeen saamme iloita, kun lumien lähdettyä golfkenttä Sippulassa aukeaa jälleen. Uusi kausi on toivoa täynnä ja taas on mahdollisuus kokea monia onnistumisen kokemuksia niin uusien kuin vanhojen pelikavereiden kanssa. Näin kauden alkuun on hyvä kerrata asioita, jotta kaikki saisimme nauttia golfista hyvässä hengessä ja koko kesän.
Toivomme, että Jyväs-Golf on esimerkki koronaturvallisesta ja ystävällisestä kentästä. Pidetään huolta siitä, että pelaamaan ja harjoittelemaan ei tulla sairaana, pidetään turvavälit, ei kätellä tai halailla, pestään kädet ja käytetään käsidesiä. Golf on seuralaji ja kanssapelaajien huomioiminen on kaiken a ja o. Puhutaan toisillemme ystävällisesti, tervehditään ja pidetään kenttä yhdessä hyvässä kunnossa.
Pelaaminen on hauskaa, kun pelisäännöt ovat kaikilla yhteiset. Kentällä huolehditaan siitä, että väylillä korjataan divotit (lyöntijälki) ja greeneillä pallonalastulojäljet, haravoidaan bunkkerit ja laitetaan haravat kokonaan bunkkeriin. Jos kentällä oman ryhmän peli ei pysy muiden vauhdissa, annetaan takana tuleville ohitusmahdollisuus. Joskus voi käydä niinkin, että pallo lentää suuntaan, joka on vaaraksi muille. Silloin jokaisen kanssapelaajan velvollisuutena on huutaa FORE! Kellojensoitto on turvallisuusasia ja se auttaa kentän rullaamisessa. Sippulassa kello sijaitsee väylällä 9 kelloa kannattaa soittaa niin, että varmasti takana tulevat kuulevat.
Meidän Jyväs-Golfilaisten määrä jatkaa kasvuaan ja kenttä on kovassa käytössä. Siksi on todella tärkeää, että esteen tullessa jokainen peruuttaa mahdollisimman hyvissä ajoin varatun peliajan. Näin ajat vapautuvat muille pelaajille.
Lopuksi haluamme toivottaa kaikille JG:n jäsenille mahtavaa kautta ja paljon mukavia hetkiä pelaamisen ja harjoittelun parissa!
Kimmo Taskinen
Kapteeni
Satu Turunen

Ladykapteeni