Otamme NexGolfin mobiili-tuloskortin käyttöön kilpailuissamme

18.5.2020

Kyseisen sovelluksen lataamis- ja käyttöhjeet pelaajille löytyvät ao. linkistä. Valitkaa tämä appi (ei TeeTime:a)

Ao. linkin videoklipissä on selostettu suomeksi, kuinka itse tulosten syöttö sujuu sitten kun appiin on jo teksitviestinä tulleella koodilla kirjauduttu sisään.

nexgolf.fi/nms

TARKISTAKAA puhelinnumeronne omista jäsentiedoistanne. Tallentakaa tarvittaessa oikea numero jäsentietoihinne! Tulosten syöttämiseen tarvittava koodi lähetetään/lähtee kilpailuohjelmasta osallistujien puhelimeen. Näin ollen oikea puhelinnumero on välttämätön tulosten syöttämisen onnistumiselle.

HUOM. 1:  Tässä vaiheessa riittää, että lataatte maksuttoman apin valmiiksi kännyihinne. Sitten KUN kyseistä appia aletaan käyttää tulosten syöttämiseen, sisään EI kirjauduta omilla NexGolf-tunnuksilla, vaan kilpailuohjelmasta lähetettävällä TUNNUKSELLA.

HUOM. 2: KOODIT lähtevät kilpailuohjelmasta vasta sitten kun kilpailun lähdöt on tehty, ja kun OMA LÄHTÖAIKA on jo toteutunut, ei aiemmin.

Vielä tarkempi ohje täältä.  Pääsemme käyttämään Mobile Scores -toimintoa FootJoy Openissa la 23.5.

Toki myös pelaajat, jotka eivät voi/halua kyseistä sovellusta käyttää tai hakea puhelimiinsa, voivat käyttää tavanomaista kilpakorttia kilpailuille annettujen koronaohjeistusten mukaisesti. Mutta suosittelemme mahdollisimman monia hakemaan kyseisen 'apin' valmiiksi kännyihinsä. FootJoy Openissa annamme kaikille kisailijoille perinteisen tuloskortin mukaan. Mobiili-tuloskortti täytetään vasta kisakierroksen jälkeen, näin ei tuhraannu peliaikaa kännyjen näpyttelyyn kesken hektisen pelin.

Hyviä kisakierroksia kaikille ja koko kesälle !