Kutsu yhdistyksen kevätkokoukseen

7.4.2022

Kokouskutsu

 

Jyväs-Golf ry:n sääntöjen 6 § tarkoittama kevätkokous pidetään 28.4.2022 klo 18.00 yhdistyksen klubirakennuksessa Sippulanniemen golfkentällä.

 

Kevätkokouksessa esitellään hallituksen laatima yhdistyksen toimintakertomus, tuloslaskelma ja tase sekä tilintarkastuskertomus edelliseltä toimintakaudelta, vahvistetaan tilinpäätös ja päätetään vastuuvapauden myöntämisestä hallituksen jäsenille sekä muille tilivelvollisille. Muita käsiteltäviä asioita ei ole hallitukselle sääntöjen määräämässä ajassa esitetty. 

 

Kokousjärjestelyjen takia kevätkokoukseen osallistuvien toivotaan ilmoittautuvan ennakkoon. Ilmoittautua voit Nexgolfissa, sähköpostilla (toimisto@jyvasgolf.fi) tai henkilökohtaisesti yhdistyksen toimistossa (avoinna arkisin 12-15).

 

Jäsenillä on oikeus pyytää tilinpäätös ja toimintakertomus nähtäväksi. Ne toimitetaan jäsenelle pyynnöstä sähköpostitse.

 

Yhdistyksen hallitus toivoo, että epidemian leviämisen estämiseksi tarpeelliset terveystoimenpiteet otetaan huomioon eli suositellaan maskin käyttämistä ja että sairaana ei osallistuta.

 

Jyväs-Golf ry:n hallitus