Keski-Suomen Kierros 12.-16.7. , finaalipäivä perjantaina Sippulassa

13.7.2021

Keski-Suomen Kierros 90r - viisi 18r kisakierrosta, viisi upeaa keskisuomalaista kenttää ja pelipäivää- alkoi eilen maanantaina 12.7. Laukaan kisakierrosella. Tänään tiistaina oli vuorossa Revontuli. Muuramessa startaan kisakierroksille huomenna keskiviikkona ja torstaina on vuorossa Himos Golf. Perjantain finaalikierrokset kisataan meillä Sippulassa.

Mukana on kaiken kaikkiaan 89 osallistujaa: 13 lp sc -sarjassa, lp hcp-sarjassa 44 ja pb hcp-sarjassa 32 osallistujaa.

Kilpailu hallinnoidaan Laukaan kilpakalenterissa.  Tulokset sarjoittain löytyvät täältä.     LIVESCORING

Perjantain finaalipäivänä klubi ja caddiemastertoimisto ovat auki klo 7 alkaen.

Range on auki klo 6 alkaen. TopTracer-lavat 4, 5 ja 6 ovat varattu 'kierroslaisten' käytöön klo 6-14. Tervetuloa lämmittelemään kisakierroskuntoon! Lisäpoletteja voi ostaa korttiautomaatilla rangelta.

Bar fore on auki klo 7:30 alkaen. Tarjolla mm. kahvia, teetä, virvokkeita, jäätelöä, suolaista ja makeaa. On helposti mukaan otettavia leipiä ja sämpylöitä sekä calzoneita. Pizza -lista löytyy täältä.

Finaalipäivän lähdöt startataan kännetyssä paremmuusjärjestyksessä.  Klo 8:00 alkaen lähdöissä starttaavat lyöntipelisarjan 32 pelaajaa ja pistebogey-sarjan 20 pelaajaa. Klo 13:30 alkaen starttaavat lp scratch-sarja (13 pelaajaa) sekä 12 parasta lp hcp- ja pb hcp -sarjoista. Palkintojen jako on heti tulosten selvittyä.

Keski-Suomen kierroslaiset, hyviä pelejä koko viikolle ja tervetuloa Sippulaan finaalipäivän kisakierroksille!