PGA Pro Tatu Toivo

Hei! Olen Tatu Toivo ja toimin Jyväs-Golfissa golfopettajana. Oletpa vasta-alkaja, kilpapelaaja tai jotain siltä väliltä, tarjoan opetusta aina tarpeidesi mukaan.

Tervetuloa oppitunneilleni!

PGA Pro Tatu Toivo
0504954616
opetus@jyvasgolf.fi
www.tatutoivogolf.com

 

Kokemus lajista

Aloitin golfin 90-luvun lopulla Jyväs-Golfissa. Golf vei heti mukanaan ja lapsena kesäpäivät kuluivat aamusta iltaan Sippulassa. Aloin kilpailemaan juniorisarjoissa heti vuosituhannen alussa ja reilun kymmenen vuoden harjoittelun ja kilpailemisen jälkeen siirryin ammattilaiseksi vuonna 2012. Samaan aikaan aloin tehdä osa-aikaisesti myös golfopetustöitä Laukaan Peurunkagolfissa. Pikkuhiljaa golfin opettaminen alkoi ottaa suurempaa roolia ajankäytössäni ja oma golfharjoittelu alkoi hiipua. Niinpä vuonna 2017 lopetin kilpailemisen ja siitä alkaen olen toiminut täysipäiväisesti golfopettajana. Jyväs-Golfin prona aloitin vuoden 2020 alussa.

 

Koulutus

PGA Ammattivalmentajatutkinto 2018
PGA Golfopettajakoulutus 2017 – 2018
Suomen Golfliitto, Assistant Trainer –koulutus 2013
Suomen Golfliitto, Golfohjaajakoulutus 2011
Suomen Golfliitto, Golfohjaajan peruskurssi 2010
Jyväskylän kauppaoppilaitos, Merkonomi 2008

 

Opettaminen

Pohjaan opettamiseni vahvasti omaan pelaajataustaani. Reilun kahdenkymmenen vuoden aikana olen saanut oppia useilta eri huippuvalmentajilta ja pelaajilta. Oman kilpaurani ja eri valmennusfilosofioiden pohjalta minulle on muotoutunut oma käsitykseni golfista. Golfopettajana haluan, että pelaajat taitotasosta riippumatta löytävät golfista onnistumisen ilon kehittyessään. Valmennuksessani saat yksilöllisiä vinkkejä pelisi kehittämiseen ja opit ymmärtämään lyöntitekniikkaasi paremmin.